Blog Saas-Fee/Saastal

Valais Tiramisu

Another specialty of star chef Markus Ries for you to recreate at home. Enjoy! Preparation sponge base Line the springform baking tin with baking paper. Gently warm the eggs through, add with the ...

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Walliser Tiramisù

Eine weitere Spezialität von Sternekoch Markus Ries zum Nachkochen, en Güete! Zubereitung BiskuitSpringform mit Backpapier auslegen. Die Eier mit dem Zucker leicht erwärmen und gut schaumig rühren. Die Mehle zusammen absieben und ...

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Pushing limits

They cover 170 kilometres and 11,300 vertical metres, some in just 30 hours. At events like the Ultra Tour Monte Rosa, runners battle with both nature and the limits of ...

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Roe deer fillet with a red wine reduction, brussels sprout puree and gnocchi

This gourmet recipe comes from star chef Markus Ries from the Hotel Wellness Spa Pirmin Zurbriggen in Saas-Almagell. We hope you enjoy recreating this dish and, of course, bon appetit! ...

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Hirschrücken mit Rotweinreduktion, Rosenkohlpüree und Gnocchi

Das Gourmetrezept stammt von Sternekoch Markus Ries aus dem Hotel Wellness Spa Pirmin Zurbriggen in Saas-Almagell. Wir wünschen Ihnen viel Spass beim Nachkochen und einen guten Appetit! Zubereitung Hirschrücken Den Hirsch mit ...

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Mattmark Bike-Rundweg

Der Trail ist ein beliebter Rundweg mit hochalpinem Flair. Falls Sie mit dem Bus zum Mattmarksee fahren, bezahlen Sie für Ihr Fahrrad zusätzlich den halben Fahrpreis. Die Sportlichen können natürlich ...

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Mattmark circular bike trail

The Mattmark Bike-Rundweg is a popular route with plenty of alpine charm and there are several ways to get there. If you’re up for a challenge, you can ride up ...

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Genepi, the secret comfort of many a Saas Valley resident

A little story about our alpine herbal liqueur. How we make it and why we drink it. Throughout Europe’s Alpine regions, Genepi is well known. The Alpine herbal liqueur, flavoured with ...

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