Blog Saas-Fee/Saastal

A regular around town: Ramon Zenhäusern

The Olympic champion is a true local of the Upper Valais. He has trained in Saas-Fee since childhood, and last year he was made our official summer ski ambassador. Each summer, ...

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Ständig vor Ort: Ramon Zenhäusern

Der Olympiasieger ist waschechter Oberwalliser und trainiert seit seiner Kindheit in Saas-Fee. Seit letztem Jahr ist er offizieller Sommerski-Botschafter. Am meisten freut er sich auf die Sonnenaufgänge. Wenn die ersten Sonnenstrahlen ...

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Hayflower soup

Preparation Bring the Gewürztraminer to a boil in a pan, then reduce the heat by half. Then add the water and hayflower, and bring back to the boil. Remove from the heat and ...

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Grüebusee E-Bike Trail

This trail offers spectacular highlights in the form of the three beautiful, turquoise-blue glacier lakes en-route. It climbs from the valley floor at 1,486 metres above sea level, through rich ...

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E-Bike-Tour Grüebusee

Dieser Trail bietet besondere Höhepunkte: Er führt Sie an drei wunderschöne, türkisblaue Gletscherseen. Der Trail beginnt auf 1486 m.ü.M., endet auf 2862 m.ü.M. und führt vom Tal über einen Lärchenwald ...

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Weg der Stille

The Weg der Stille above Saas-Grund, is a place of harmony with nature, designed to help you rest and recharge. 18 meditativ stations along the gentle, themed trail invite ...

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Weg der Stille

Auf dem Weg der Stille oberhalb von Saas-Grund finden Sie den Einklang mit der Natur und können die Batterien aufladen. Auf diesem leichten Themenweg laden 18 meditative Stationen zur Einkehr ...

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Roscht

Preparation Melt the cooking fat in a frying pan. Stir in the flour until it binds with the fat. Adjust amounts to taste. More flour will make a thicker spread. If you prefer ...

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