The Olympic champion is a true local of the Upper Valais. He has trained in Saas-Fee since childhood, and last year he was made our official summer ski ambassador. Each summer, ...
weiterlesenDer Olympiasieger ist waschechter Oberwalliser und trainiert seit seiner Kindheit in Saas-Fee. Seit letztem Jahr ist er offizieller Sommerski-Botschafter. Am meisten freut er sich auf die Sonnenaufgänge. Wenn die ersten Sonnenstrahlen ...
weiterlesenPreparation Bring the Gewürztraminer to a boil in a pan, then reduce the heat by half. Then add the water and hayflower, and bring back to the boil. Remove from the heat and ...
weiterlesenThis trail offers spectacular highlights in the form of the three beautiful, turquoise-blue glacier lakes en-route. It climbs from the valley floor at 1,486 metres above sea level, through rich ...
weiterlesenDieser Trail bietet besondere Höhepunkte: Er führt Sie an drei wunderschöne, türkisblaue Gletscherseen. Der Trail beginnt auf 1486 m.ü.M., endet auf 2862 m.ü.M. und führt vom Tal über einen Lärchenwald ...
weiterlesenThe Weg der Stille above Saas-Grund, is a place of harmony with nature, designed to help you rest and recharge. 18 meditativ stations along the gentle, themed trail invite ...
weiterlesenAuf dem Weg der Stille oberhalb von Saas-Grund finden Sie den Einklang mit der Natur und können die Batterien aufladen. Auf diesem leichten Themenweg laden 18 meditative Stationen zur Einkehr ...
weiterlesenPreparation Melt the cooking fat in a frying pan. Stir in the flour until it binds with the fat. Adjust amounts to taste. More flour will make a thicker spread. If you prefer ...
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